Fii propriul tau erou #2

Replica mea prefereata ii in al 2-lea numar cand Fat-Frumos si Ecvestru merg la shooting si se impung unu pe altu, iar Fat-Frumos ii zice “Tu nu-mi esti prieten, esti un mijloc de transport!”. Asi vrea sa ii pot spune si eu replica asta prietenului meu cand ma duce la lucru.
Despre caricatura… mie nu-mi prea plac super eroii, is prea goody-goody. Eu as vrea sa fiu raufacatorul! Antagonistul! Gagica cea rea care ii enerveaza pe toti, si manca copii mici. Daca ai jucat Skyrim, ii Cicero care ii tare batut in cap si el mi-a placut foarte mult ca personaj. Ma gandesc ceva de genu la personalitate si vestimentatie ceva Lady Gaga prin era Victoriana. Iar la super puteri, o telechinetica dar doar pe obiecte sau animale, sa pot arunca cu ursi dupa copii care n-am apucat sa ii manc.
Sar’na pentru citit, sper ca v-am amuzat si daca nu ca v-am facut putin incomozi de descriere. Succes in continuare cu revista si la cat mai multe numere!

xox
Denny O.

danny

 

 

Desen de Dan Purice

Arata-ne ca iti plac eroii de basme! Trimite-ne replica ta preferata din una din revistele TBD alaturi de o descriere cat mai indrazneata a felului in care te vezi in pielea unui super-erou iar noi te vom premia cu o caricatura!

In fiecare sambata vom alege cea mai creativa descriere, iti vom solicita o poza iar tu te vei putea vedea chiar aici!

Asadar..arata-ne ce puteri ai!

Va asteptam emailurile pe adresa: imiplace@terapiedebasm.ro sau mesaj direct pe pagina noastra de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *