Praf în ochi

Iată că am ajuns și aici. Anul acesta, chiar la East European Comic Con, am lansat nr. 6 din Terapie de Basm, un număr în care scăpam de inhibiții.  Ca să ajungem la acest număr am avut de parcurs un drum lung și complicat dar și unul foarte interesant, nr. 6 aducând revista astfel la noi culmi de calitate și conținut.

numarul 6

Despre numărul 6 – “Praf în ochi”

În noul număr, terapia continuă în fel mare și e rândul Sarei să-și dezvăluie trecutul. În plus, revista devine mai consistentă ca niciodată; un dosar cu mireasma SF a anilor 90’ împreună cu Walter Riess, o privire în spatele cortinelor animației și benzilor desenate cu Remus Buznea și Vic Drujiniu și o rubrică nouă cu un invitat premiat, Dan Ianoș care ne invită în lumea aspră a vikingilor.

Revista va putea fi găsită începând cu lunile următoare în Cărturești, Inmedio, RedGoblin, Atelier Print, Bruiaj, Mokum. Lăsați un like la pagina noastră oficială de Facebook și puteți fi la curent cu toate evenimentele de lansare.

 

4

 V-am trezit pofta de BD? Dacă nu, echipa TDB recomandă o nouă apariție editorială de excepție, prima de acest fel în România, apărută tot anul acesta la EECC, antologia de bandă desenată românească UN1.0N

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *